Kasvufoorumi 2013 Hankkeen kuvaus

KASVUFOORUMI on ensimmäistä kertaa vuonna 2008 toteutettu hanke, jonka suurimmat vahvuudet ovat uniikissa yhteisössä ja laadukkaassa sekä konkreettisessa toiminnassa suomalaisen kasvuyrittäjyyden edistämiseksi. Hanke tuo yhteen yrittäjät, elinkeinoelämän edustajat, julkishallinnon yhteisöt, rahoittajat ja poliitikot. Tutkimme, ideoimme ja toteutamme.

Nyt järjestettävä Kasvufoorumi seuraa edeltäjiensä jalanjälkiä ja on jälleen mittava kansallinen hanke suomalaisen ohjelmistoteollisuuden kasvun edistämiseksi ja kansainvälistymisen tukemiseksi.
Avasimme vuoden 2013 kansainvälisellä Northern Europe Summitilla Musiikkitalossa torstaina 24.1. Seminaarin tavoitteena oli edistää laajemman yleisön ymmärrystä kasvuyrittäjyydestä, sekä tuoda esille mitä valtiot ja yhteisöt tekevät kasvuyrittäjyyden edistämiseksi. Myöskin kokeneiden yrittäjien kertomukset, esitykset ja esimerkit toimivat inspiraation lähteenä kasvuyrittäjille ja kannustivat yrittäjiä yhä kansainvälisempiin onnistumisiin!
Kasvuyrittäjyyden seminaari oli siis vuoden aloitus, ja suurin yksittäinen tapahtuma Kasvufoorumin osalta. Yhteiskuntafoorumi, Kasvustrategia-projekti, Rahoituksen testipenkki ja Rahoitusfoorumi sekä Harva On Rautaa -kasvuyrittäjyyskilpailu jatkavat hyvin alkanutta vuotta, ja vuoden lopulla julkaistava Best Policies and Practices tutkimus summeraa Kasvufoorumin 2013.
Seuraavan kerran kokoonnumme huhtikuun 11. päivänä rahoituksen, yhteiskuntavaikuttamisen ja kasvustrategioiden äärellä todellisessa kasvuyrittämisen Workshop Dayssa. Siitä lisätietoja etusivulta.

Kasvufoorumin mahdollistavat Ohjelmistoyrittäjät, Teknologiateollisuus, Microsoft, Tietotekniikan liitto sekä TEKES.