Kasvufoorumi 2013: Strategy and Board Initiative (SBI) Experience Grows

In English: www.kasvufoorumi.fi/SBI/

KASVUSTRATEGIA-HANKE: kiihdytä yrityksesi ja osaamisesi kasvuvauhtia

Kasvustrategiahanke auttaa yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen haasteiden ratkaisemisessa tarjoamalla yrityksen käyttöön joukon asiantuntijoita muutaman kuukauden ajaksi perustettavaan Advisory Boardiin. Selvitämme yrityksen tilanteen ja haasteet etukäteen ja tämän perusteella yritys ehdotamme sopivia asiantuntijoita yrityksen Advisory Boardiin. Yritys itse valitsee ja sopii keiden asiantuntijoiden kanssa se etenee.

Hankkeen esittelyvideosta saa tiiviin yleiskuvan toiminnasta. Lisätietoja: jyrki.kontio(ät)iki.fi, +358 40 8232 800.

Esimerkkidokumentteja työpajojen materiaali on saatavilla sivulta Kasvufoorumi Strategy and Board Initiative: Resources

Hankkeen viimeinen työpaja pidetään 20.1.2014 klo 14:00 hotelli Scandic Simonkentässä, Simonkatu 9. Ohjelma:

14:00  Tilannekatsaus ja kokemuksia advisory board -toiminnasta, Jyrki Kontio

14:45  Kasvuyrityksen sparraus: pitkäjänteistä yhteistyötä yrityksen ehdoilla. Mika Ahokas, toimitusjohtaja, Dreambroker Oy

15:45  Sitouttamisen ja palkitsemisen vaihtoehdot Advisory Boardille, Olli Pitkänen ja Jyrki Kontio

16:30  Yhteenveto

16:45  Verkottumistilaisuus ja buffet

 Tilaisuuteen voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella.

KASVUYRITYS: kasva kokemuksen voimin

Etsimme kasvuhakuisia ja kansainvälistyviä yrityksiä, jotka haluavat saada Suomen parhaat kasvuyrityksen strategiaa tuntevat henkilöt sparraamaan streategiaansa ja sen toteutusta.

Hanke on tarkoitettu yrityksille, joilla on

Yrityksen koko, ikä ja toimiala ei ole hankkeeseen osallistumisen kannalta rajoite, sillä kokeneiden Advisoreiden joukosta löytyy todennäköisesti yritykselle sopivaa osaamista. Myös aiempina vuosina osallistuneet yritykset voivat osallistua vuoden 2013 Kasvustrategiahankkeeseen.

Jokainen yritys ja Advisory Board etenee omien tavoitteidensa ja aikataulujensa mukaisesti, mutta Kasvustrategiahanke tukee perustettavien Advisory Boardien toimintaa työpajoilla, koulutuksella sekä esimerkkidokumenteillä.

Yritykset voivat hakea hankkeeseen oheisen linkin kautta: SBI yrityshaku

Hakemuslomakkeella selvitetään yrityksen profiili ja haasteet Advisoreiden etsimistä varten. Hankkeeseen hyväksytyiltä yrityksiltä peritään 490 Euron (+ALV) osallistumismaksu, jolla katetaan työpajojen kulut.

Kasvufoorumin Advisorit ovat kokeneita yrittäjiä, johtajia ja hallitusjäseniä, jotka haluavat tarjota oman kokemuksensa kasvuyritysten käyttöön.

 

HUIPPUOSAAJA: ANNA OSAAMISESI KASVUYRITYKSEN KÄYTTÖÖN

Etsimme kokeneita johtajia ja asiantuntijoita, jotka haluavat antaa osaamisensa ja kokemuksensa kasvuyrityksen käyttöön yritykseen perustettavassa Advisory Boardissa, jonka toimii aktiivisesti vuoden 2013 jälkimmäisellä puolikkaalla. Hakemillamme Advisoreilla tulisi olla kokemusta ainakin kahdella  seuraavista alueista

Hankkeeseen hyväksytyt Advisorit sitoutuvat olemaan ainakin yhden Advisory Boardin käytettävissä ja, mikäli heidät valitaan yrityksen Advisory Boardiin, osallistumaan aktiivisesti Advisory Boardin toimintaan. Advisory Boardit tapaavat kesä-joulukuun 2013 aikana noin viisi kertaa. Advisory Boardiin nimeäminen perustuu sekä yrityksen että Advisoreiden molemminpuoliseen hyväksyntään.

Kasvustrategiahankkeen Advisoriksi voi hakea oheisen linkin kautta: SBI Advisor-haku

Hakemuslomakkeella selvitetään advisoreiden kokemusprofiili ja jonka perusteella ehdotamme Advisoreita yrityksille.

Hankkeeseen hyväksytyille Advisoreille ei makseta korvausta Advisory Board –työstä, mutta he voivat osallistua hankkeen työpajoihin ja täten kartuttaa osaamistaan ja verkostojaan. Hankkeen päätyttyä yritykset ja Advisorit voivat vapaasti sopia yhteistyöstä jatkossa.